Logo gemeentenieuwsonline.nl
Ricardo Brink en Michael van der Mark tijdens de testdagen op het TT circuit. (foto: SWPN)
Ricardo Brink en Michael van der Mark tijdens de testdagen op het TT circuit. (foto: SWPN) (Foto: )

SWPN start seizoen met test op TT-circuit Assen

DODEWAARD - SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind, was er klaar voor om met hun rijders Ricardo Brink, Sander Kroeze en Melvin van der Voort er een sterk IDM-seizoen 2020 van te maken. De uitbraak van het coronavirus gooide roet in het eten. Niet alleen voor het raceteam, maar ook voor alle trouwe partners en sponsoren.

Het zijn bijzondere tijden voor een ieder. Afgelopen winter heeft SWPN hard gewerkt om de Yamaha motoren te prepareren voor het IDM seizoen 2020. Daarnaast kon het Nederlandse raceteam tijdens de Motorbeurs Utrecht op de stand van Yamaha Motor Europe branche Nederland een prachtige line-up presenteren voor 2020 met Ricardo Brink (IDM Superbike), Sander Kroeze (IDM Supersport 600) en Melvin van der Voort (IDM Supersport 300).

Het SWPN-team volgt de ontwikkelingen in de racewereld op de voet. Daarnaast onderhoudt het team goed contact met Yamaha Motor Europe branche Nederland en de IDM organisatie. SWPN is aan het onderzoeken hoe zij het raceseizoen zouden kunnen invullen.

Het goede nieuws is dat Brink, Kroeze en Van der Voort onlangs weer mochten beginnen met hun trainingen op de motor. Woensdag 27 mei hadden ze kans om te trainen op het grote TT Circuit Assen tijdens een testdag van de KNMV.

Verder wil SWPN als team ook hun dank en steun uitspreken naar de trouwe sponsoren en partners van het team. Veel bedrijven hebben het zwaar in deze crisis, waaronder ook relaties van het raceteam. In deze moeilijke periode zien we des te meer hoe sterk de connectie is tussen het raceteam en haar partners.

Meer berichten