Logo gemeentenieuwsonline.nl
Huifkar met duo. (foto: Edwin Brink)
Huifkar met duo. (foto: Edwin Brink) (Foto: )

Miniconcert op huifkar Zideris in Rhenen

RHENEN - Tijdens de stralende middag van zaterdag 30 mei hebben bewoners van Zideris in Rhenen kunnen genieten van een aantal vrolijke optredens.

Margareth Jonker en Jacco van Eck stonden als duo DJAMxs op een rondrijdende kar, waarop zij vrolijke meezingers zongen. Toen hen door de Lions Club De Grebbeleeuw werd gevraagd om aan dit initiatief mee te doen, gaven ze aan dit heel graag belangeloos te willen doen.

De huifkar ging langs de verschillende woonlocaties op het terrein aan de Cuneraweg 12 en maakte daar in totaal zeven stops. Op deze manier konden de bewoners met hun vaste woongroep, vanuit hun bungalow of tuin, genieten van het enthousiasmerende repertoire van het duo.

Nicole van den Brink coördinator Recreatie Zideris: “Veel reguliere activiteiten zoals dagbesteding zijn nu helaas niet mogelijk, vandaar dat dit soort activiteiten heel welkom zijn.” Zij organiseerde al meerdere alternatieve activiteiten voor bewoners in deze moeilijke tijd, om op deze manier voor wat afleiding zorgen.

Het geslaagde initiatief met DJAMxs werd mogelijk gemaakt door Lions Club De Grebbeleeuw en diverse vrijwilligers. Het geluid werd vakkundig verzorgd door Simrek BV.

Meer berichten