Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vanaf 8 juni gaat het hulppunt Lienden weer open. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Vanaf 8 juni gaat het hulppunt Lienden weer open. (foto: Welzijn Rivierstroom) (Foto: )

Hulppunt Lienden op afspraak weer open

LIENDEN - Vanaf 8 juni gaat het hulppunt Lienden weer open. De tijden zijn, zoals vanouds, van 11.00-13.00 uur. Inwoners worden alleen geholpen op afspraak. Op die manier kunnen de vrijwilligers en medewerkers veilig werken en wordt u geholpen volgens de geldende coronarichtlijnen.

"Om een afspraak te maken kunt u vanaf nu bellen naar Welzijn Rivierstroom van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 14.00 uur. Of u spreekt de voicemail in. Is bellen lastig, dan kunt u ook een app sturen naar Magda Bakker 06 10127438. Wij plannen dan een afspraak voor u in.

Bij Hulppunt Lienden kun je terecht voor lastige brieven en formulieren, aanvragen van toeslagen, uitzoeken waar je recht op hebt en financiële of administratieve vragen waar je zelf niet uitkomt. Een vrijwilliger-thuisadministratie helpt je verder."

Welzijn Rivierstroom probeert de hulppunten zo laagdrempelig mogelijk te houden. "Er komen steeds meer mensen binnenlopen op onze hulppunten. Ook artsen, scholen en hulpverleners verwijzen steeds vaker naar ons door. We zijn blij om te zien dat mensen ons om hulp vragen."

Hulppunt Lienden is voor alle inwoners van de gemeente Buren, maar vooral van Lienden en omgeving. Als het, door bijvoorbeeld werk, niet mogelijk is op maandag tussen 11.00 en 13.00 uur een afspraak in te plannen, dan wordt gekeken naar een andere mogelijkheid. "Als u vragen heeft bel, app of mail met Magda Bakker, 06 10127438; magdabakker@welzijnrivierstroom.nl of bel met Welzijn Rivierstroom: 0344 602337."

Meer berichten