Logo gemeentenieuwsonline.nl

HVC Betuweroute: autotocht voor het goede doel

OPHEUSDEN - HVC werkgroep Betuwe verzorgt een uitje voor het hele gezin! Rijd op 13 juni een route van ongeveer anderhalf uur langs prachtige plekjes 'waar zelfs de meeste Betuwenaren nog nooit geweest zijn'.

De vrijwilligers van HVC werkgroep Betuwe zetten zich in voor de HVC-projecten in Noord-Irak en hebben de vluchtelingenkampen ook zelf bezocht.

Deelname autoroute kost 12,50 euro per auto (inclusief routeomschrijving, koffie/thee bij vertrek, frisdrank voor de kinderen, een kleine versnapering en een ijsje!). Met prijswinnaar!
Het startterrein is bij de ingang drive-in via afrit Rijnbandijk 3, Opheusden en uitgang via Lakemondsestraat 5, volg de instructieborden! Start route tussen 13:30 - 16:00 uur. De route eindigt bij het 'HVC IJsloket', dat geopend is tot 18:00 uur. Er is een verkoop- en informatietafel aanwezig.

Maakt u ook gebruik van de HVC wasstraat? Terwijl u koffiedrinkt wordt uw auto professioneel gewassen voor 6,50 euro. Graag contactloos per PIN betalen. "Wij hanteren de RIVM-regels en -adviezen en hebben daarom een drive-in op het startterrein. Volgt u daarom ook onze aanwijzingen strikt op! U bent er toch ook bij? Aanmelden kan tot 8 juni door te bellen of appen naar 06 40520549."

Meer berichten