Logo gemeentenieuwsonline.nl
Drie lezende kinderen. (foto: Familie Hol)
Drie lezende kinderen. (foto: Familie Hol) (Foto: )

Christelijke bibliotheek Kesteren start met uitleen-gereserveerde boeken Eindelijk weer lezen

KESTEREN - Heeft u en heb jij het ook zo gemist: op vrijdagavond naar de bieb en dan weer lekker lezen in je nieuwe boek? Vanaf vrijdag 29 mei kan het weer!

Bibliotheek ‘Lectori Salutem’ in Kesteren gaat weer open. Helaas is het in deze coronatijd nog niet mogelijk om in de bibliotheek boeken uit te komen zoeken. Jammer, want dat is altijd heel gezellig. De huisvesting en omstandigheden van de bibliotheek van de hervormde kerk in Kesteren laten echter niet toe dat we, met inachtneming van de regels van de overheid, op de reguliere manier open kunnen zijn.

Om toch op een ‘veilige’ manier boeken uit te kunnen lenen, krijgen alle leden de mogelijkheid om via de computer boeken uit te zoeken, te reserveren en eventueel te verlengen. Heerlijk: weer boeken lenen en lezen! Juist nu je misschien extra tijd hebt.

Lekker thuis op je computer boeken uitzoeken en reserveren. En dan op de gebruikelijke tijd, vrijdag tussen 18.30 en 20.00 uur, je uitgezochte boeken ophalen. Hoe fijn is dat! Wil je weten hoe dat kan? Kijk op www.hervormdkesteren.nl/informatie/bibliotheek. Nog geen lid? Dan is dit hét moment om lid te worden.

De collectie in de bibliotheek bestaat uit achtduizend voornamelijk christelijke boeken, onder andere kinderboeken, romans en boeken op het gebied van theologie, opvoeding en pastoraat.

Meer informatie of lid worden? Bel Maaike van den Hoofdakker (0488 482419) of mail naar bibliotheek@hervormdkesteren.nl. De bibliotheek is gevestigd in gebouw ‘Eben Haëzer’, Kerkstraat 2a in Kesteren (naast de hervormde dorpskerk).

Meer berichten