Logo gemeentenieuwsonline.nl

Gastbeheerder voor Het Bestegoed in coronatijd gezocht

ELST - Ben jij die verantwoordelijke en gastvrije man of vrouw die het belangrijk en leuk vindt om de gasten van Het Bestegoed in Elst te ontvangen tijdens deze bijzondere periode? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de locatie ‘t Bestegoed zijn we op zoek naar gastbeheerders die gastvrij bezoekers ontvangen en hen helpen bij het gebruiken van deze mooie locatie. In deze bijzondere periode is het de verwachting dat we binnenkort het Bestegoed deels en onder voorwaarden weer kunnen openen. Dit zal conform de richtlijnen zijn die daarvoor op dat moment gelden. Om dit verantwoord en georganiseerd te kunnen doen hebben we vrijwilligers nodig.

Wat ga je doen? Je krijgt de verantwoording over het openen en sluiten van de ruimtes en de locatie. Je zorgt dat de gebruikers en hun gasten op de juiste wijze op hun plek terecht komen en zorgt ervoor dat de huis- en gedragsregels worden nageleefd. Je bent aanspreekpunt voor alle gasten en gebruikers.

Wat verwachten we van jou? Je bent gezond en op korte termijn beschikbaar. Bij voorkeur ben je in bezit van een BHV-certificaat of bereid deze op termijn te behalen. Je bent minimaal twee dagdelen per week beschikbaar. De werkzaamheden vinden plaats in de middag/avond en af en toe ook in het weekend.

Hoe neem je contact op? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Neem dan snel contact op, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Je kunt een mailtje sturen naar jos.roukema@rhenen.nl (Sociaal Beheer) of bellen naar 06 19324959 voor meer informatie.

Meer berichten