Logo gemeentenieuwsonline.nl
Drive-in versmarkt. (foto: Marilyn fotografie)
Drive-in versmarkt. (foto: Marilyn fotografie) (Foto: Marilyn fotografie)

Drive-in versmarkt in de Betuwe is een groot succes

ECHTELD - Een versmarkt waar je met de auto langs stalletjes kunt rijden en producten kunt kopen van lokale ondernemers zoals de kaasboer, bloemisterij en de aardbeienboer.

Het initiatief voor de drive-in is van De Duikenburg, een vernieuwend en groeiend horecabedrijf uit Echteld die voornamelijk is gericht op bruiloften, partijen en vergaderingen. Door de coronacrisus zijn ze nu gesloten.

Ondernemers steunen

Om toch nog wat geld te verdienen organiseert De Duikenburg samen met een aantal Betuwse ondernemers wekelijks een drive-in. Op de ruime parkeerplaats bij het restaurant zijn twee tenten van 300 vierkante meter opgebouwd. Daarin biedt een twintigtal ondernemers uit de Neder-Betuwe waren aan zoals bloemen, aardbeien, kaas en aardappelen. Ook De Duikenburg zelf is van de partij en verkoopt onder meer soepen, gebak en kant-en-klare toetjes. Tevens is er de mogelijkheid om een menu bestellen om deze vervolgens thuis op te eten.

Personal shopper

Klanten moeten zich van tevoren aanmelden om te zorgen dat er niet meer dan vijftien auto’s per half uur arriveren. Iedere auto krijgt een ‘personal shopper’ die met een winkelwagentje aan de andere zijde van de auto meeloopt om de gewenste producten in te laden. Aan het einde van de drive-in kan er contactloos worden afgerekend en worden de producten achter in de auto gezet.

De drive-in is de komende tijd geopend op vrijdagen van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 20.00 uur. Een tijdstip reserveren is voorwaarde en kan via duikenburg.nl/drive.

Meer berichten