Wie verdient een soepje? (foto: Welzijn Rivierstroom)
Wie verdient een soepje? (foto: Welzijn Rivierstroom)

Meld u (iemand) aan voor leuke attenties! Wie verdient een steuntje in de rug?

Algemeen

OCHTEN - Dorpshuis Ochten en partners geven mensen die thuis zitten graag een steuntje in de rug. We bezorgen kleine attenties bij mensen thuis en maken graag een praatje.

Op 20 mei 2020 starten de vrijwilligers met het uitdelen van een kop zelfgemaakte soep aan huis. Uiteraard houden we ons aan de RIVM-voorschriften. De komende tijd zorgen we voor een kaartje, een quiz, een plantje en kunnen mensen ons bellen voor een praatje.

De actie is een lokale samenwerking van het Dorpshuis Ochten met partners als de Zonnebloem, Huis van Ochten, SWAN Welzijn, Welgaard, Wereldkeuken Ochten en Welzijn Rivierstroom. Andere lokale partners sluiten zich mogelijk nog aan.

Aanmelden
Meld u (iemand) aan bij dorpshuisochten@gmail.com of bel 06 57638105 op di, wo, do van 10-14 uur. Vanaf 20 mei ontvangen mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kleine attenties van onze vrijwilligers.

Meer info wordt verstrekt door Welzijn Rivierstroom, 0344 602337; Info@welzijnrivierstroom.nl; www.welzijnrivierstroom.nl.

Uitgelicht

Digitale krant