Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bouwdorp Kesteren geannuleerd

KESTEREN - Het team was dit jaar voortvarend van start gegaan, maar heeft vanwege de maatregelen omtrent het bestrijden van de coronacrisis moeten besluiten Bouwdorp dit jaar af te gelasten.

De organisatie van het evenement is op dit moment dan ook volledig stilgevallen, omdat toeleveranciers van producten, attracties en dergelijke op dit moment geen toezeggingen kunnen doen. Mede-organisator Patricia van Dijk: ’Wij zijn sterk afhankelijk van onze sponsoren en het inschrijfgeld. Door alle maatregelen kunnen wij ons voorstellen dat sponsoren op dit moment niet zitten te springen om ons financieel te ondersteunen. Daarnaast is het nog maar de vraag of het in de zomer toegestaan is om een dergelijk evenement te organiseren en kunnen wij ons voorstellen dat ouders/ verzorgers hun kinderen dan liever thuis houden in plaats van met een grote groep samen te laten komen.’

Dit jaar zou een speciale editie worden, want Bouwdorp zou haar vijfjarig bestaan deze zomer groots gaan vieren. ‘Dit schuiven we gewoon op naar 2021. Wij hopen iedereen dan te mogen ontmoeten, die we dit jaar moeten missen. De leeftijdsgrens is opgerekt naar 13 jaar, zodat die kinderen die anders vanwege hun leeftijd buiten de boot zouden vallen, toch nog een keer mee kunnen doen aan deze onwijs gezellige, sportieve en actieve week!’ aldus Patricia.

Houd daarom onze Facebookpagina Bouwdorp Kesteren in de gaten, want zo blijf je als eerste op de hoogte van de activiteiten van Bouwdorp Kesteren!

Meer berichten