Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Michel op ’t Hoog nieuwe hoofdtrainer Uchta

IJZENDOORN – Michel op ’t Hoog is met ingang van seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging Uchta uit Ochten/IJzendoorn. Op ‘t Hoog komt over van FC Lienden, waar hij de afgelopen zes seizoenen actief was als assistent-trainer bij Zondag 1. Hij is de opvolger van het duo Dick Boon en Tonnie van Hasselt.

Het wordt voor de 32-jarige Op ‘t Hoog zijn eerste avontuur als hoofdtrainer. Als assistent van onder andere Hans van de Haar, Hans Kraaij jr. en Jan Veldhuizen heeft hij de nodige ervaring opgedaan in de hoogste tak van het amateurvoetbal. Deze ervaring wil hij nu gaan inzetten in een nieuwe stap als hoofdtrainer.

En die stap wil Uchta dan ook dolgraag met hem maken. “De gesprekken met Michel voelden vanaf het eerste moment goed aan en er was direct een klik, zowel qua persoon als qua ambitie”, aldus het bestuur. De club is er dan ook van overtuigd dat met Op ‘t Hoog een ambitieuze en energieke trainer is vastgelegd, die samen de volgende stappen wil maken in de ontwikkeling van de jonge selectie.

“Aan Michel de opdracht om het potentieel uit deze spelersgroep te halen en de jongens zowel individueel als collectief stap voor stap naar een hoger niveau te brengen.” Het bestuur van v.v. Uchta is heel tevreden met het vastleggen van deze trainer en kijkt ernaar uit om daarmee een succesvol vervolg te geven aan de positieve verenigingskoers die al een aantal jaren is ingezet.

Meer berichten