Logo gemeentenieuwsonline.nl

De digitale bewonersavond: hulp in de buurt

RHENEN - In de gemeente Rhenen zien we mooie buurtinitiatieven ontstaan en wordt er veel hulp aangeboden om samen door de corona crisis te komen. Vanuit Welzijn Rivierstroom houden we graag contact met wijkbewoners om te weten hoe het gaat in de buurten en welke vragen en behoeften er zijn.

Op dit moment is dat alleen digitaal of telefonisch mogelijk. Daarom organiseren we een digitale bewonersavond om met elkaar ideeën uit te wisselen over hulp in de buurt. Zodat we (noodzakelijke) hulp zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Heb jij ideeën wat je zou kunnen doen voor jouw buurt of weet je mensen die wat willen en kunnen betekenen voor een ander? Of ken je mensen die wel hulp of een luisterend oor kunnen gebruiken? Neem dan deel aan de bewonersavond op donderdag 2 april om 19.30 uur. Hiervoor heb je een smartphone, tablet, laptop of pc met microfoon en camera nodig. We gebruiken het online platform Zoom. Bij aanmelding krijg je van ons een digitale link met instructie doorgestuurd om deel te nemen. Je hoeft zelf niks te installeren.

Aanmelden kan bij Marjolein Siebelink via marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl of 06 19426967 (telefonisch of via Whatsapp). Kun je niet deelnemen en wil je graag sparren over jouw buurtinitiatief? Neem dan contact op via de bovenstaande gegevens.

Meer berichten