Logo gemeentenieuwsonline.nl
Martin Bil. (foto: Martin Bil)
Martin Bil. (foto: Martin Bil)

Woord van dominee Martin Bil

DODEWAARD - Het zijn onzekere tijden, vind ik. Alles is anders geworden. Ik kom nauwelijks nog buiten, zie weinig mensen meer, werk grotendeels thuis, spring zo af en toe bij in het gezin nu de kinderen thuis werken voor school.

We zitten dicht op elkaar: dat geeft mooie kansen, maar is soms ook een hele uitdaging. Regelmatig denk ik aan gezinnen waarin het samen thuis zijn heel intensief is. Ook denk ik vaak aan de ouderen en alleenstaanden: hoe zou het met ze gaan, nu ze nog minder mensen zien, zich kwetsbaar voelen. En wat te denken als je bedrijf hard wordt geraakt of je inkomen op het spel staat. Het coronavirus maakt het leven compleet anders. Misschien maakt het u onzeker: waar kun je je nog wel aan vasthouden? Of maakt het je bang: wat staat je nog te wachten, wat als je zelf ziek wordt of iemand van wie je veel houdt? Of zit je met de vraag: waarom gebeurt dit, hoe moet je vanuit het geloof er tegenaan kijken? Of heb je een praktisch probleem.

Als u of jij met vragen zit of even behoefte hebt aan een luisterend oor, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dat kan door te bellen, appen of mailen: 0488 427411, 06 83196490 of predikant@hervormddodewaard.nl.

Ik wens u en jou veel moed, liefde en vertrouwen toe!

ds Martin Bil

Meer berichten