Logo gemeentenieuwsonline.nl

Z-O-U-T annuleert alle activiteiten

RHENEN - De Bibliotheek Z-O-U-T met vestigingen in onder meer Rhenen en Elst (Utrecht) heeft besloten alle activiteiten voor in ieder geval de maand maart te annuleren. De reden hiervoor is de uitbraak van het coronavirus.

Wel blijven alle vestigingen open voor bezoekers. Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken, volgen wij strikt het hygiëneprotocol. Bibliotheekmedewerkers zijn extra alert op de hygiënemaatregelen. Zo wordt er vaker schoongemaakt, zijn de openbare toiletten voorzien van antibacteriële handzeep en worden contactpunten zoals toetsenborden, deurklinken en apparatuur vaker gedesinfecteerd.

Of de activiteiten na 1 april doorgaan is nog niet duidelijk. Hier volgt later bericht over. Vooralsnog blijven de bibliotheekvestigingen en de kantoren open. "Hiermee dragen wij zoveel mogelijk bij aan het beperken van verdere verspreiding van dit virus. Naast deze genomen maatregel blijven wij de adviezen van het RIVM, GGD en overheid volgen. De annulering van activiteiten geldt ook voor Cultuurhuizen Heuvelrug. Mensen die kaartjes hebben gekocht voor voorstellingen, worden door ons geïnformeerd." Voor meer informatie wordt verwezen naar www.bibliotheekzout.nl.

Meer berichten