Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Nanny van Ommeren)
(foto: Nanny van Ommeren) (Foto: )

Fototentoonstelling in De Vlam

RHENEN - Van 22 maart tot en met 14 juni is de Foto-expositie 'Landschappen in de omgeving van Rhenen' van Nanny van Ommeren te zien in De Vlam, spiritueel en cultureel ontmoetingscentrum, Beukenlaan 2 in Rhenen.

Het fotograferen zat er bij Nanny al jong in, ook werkte ze graag in de tuin: mooie composities maken en dan dé foto maken. Zij heeft daar pas op latere leeftijd iets mee gedaan. Eerst ging ze een andere creatieve kant op en dat was mode.

Ze volgde een opleiding aan de mode-academie en is daarna 30 jaar in de modebranche werkzaam geweest. Ze begon een eigen bedrijf en ontwierp kleding, gecombineerd met confectie. Al snel fotografeerde ze ook haar eigen ontwerpen, een perfecte combinatie.

Later heeft ze de opleiding fotografie gevolgd op de Foto-academie in Apeldoorn, haar specialisatie is natuurfotografie. Het prachtige uitzicht vanuit haar huis over de uiterwaarden en de Rijn en wandelingen op Plantage Willem III hebben haar geïnspireerd tot het maken van de foto’s voor deze expositie.

Voor haar komt veel op hetzelfde neer: esthetiek. Zij houdt van schoonheid, kleur en compositie. Dat kan in de vorm van een foto zijn, prachtige mode, maar ook de compositie van een border met planten of mooie gerechten op een decoratieve schaal.

De expositie is te bekijken rond de lezingen, films en concerten in De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen. Zie voor meer informatie www.devlamrhenen.nl.

Meer berichten