Logo gemeentenieuwsonline.nl
Duo Mader/Papandeopoulos. (foto: Marco Borggreve)
Duo Mader/Papandeopoulos. (foto: Marco Borggreve) (Foto: )

Top-duo saxofoon/piano in Rhenen

RHENEN - Het laatste Korenwinde-concert van dit seizoen is gewijd aan de saxofoon. En er treedt niet zomaar een saxofoon-pianoduo op: pianist Christos Papandreopoulos en saxofonist Andreas Mader werden opgeleid door niemand minder dan Pierre- Laurent Aimard in Keulen en Arno Bornkamp in Amsterdam, twee grootheden uit de piano- en de saxofoonwereld.

Andreas en Christos traden al op bij diverse festivals in Europa. In Nederland speelden ze onder meer bij Wonderfeel en het Oranjewoud Festival. Andreas en Christos onderscheiden zich door programma's en concerten te presenteren met een sterk verhalend element. Deze en volgende maand zal het duo Mader/Papandreopoulos optreden op twaalf belangrijke locaties in heel Nederland als onderdeel van de Dutch Classical Talent Tour 2019/20. In Rhenen spelen ze een programma met werken van Schulhoff, Ravel, Hindemith en Gershwin.

Het optreden vindt plaats in De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen en begint om 20:00 uur. Bij de kassa zijn losse kaartjes verkrijgbaar (met PIN betalen kan), maar via de website www.korenwinde.nl zijn ook digitaal kaartjes te bestellen èn te betalen. Losse kaartjes kosten vanaf 27 jaar 18,-, van 19 - 26 jaar 12,- euro
en tot en met 18 jaar zijn de concerten gratis te bezoeken

Meer berichten