Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kantoor- en feestvrijwilliger

NEDER-BETUWE - Woon je in Neder-Betuwe en vind je het leuk om dingen te regelen, bij te houden en te organiseren? Wordt dan de nieuwe kantoor- en feestvrijwilliger bij de Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe.

Als vrijwilliger kun je veel van je tijd zelf indelen. Je zorgt er onder andere voor dat vrijwilligerslijsten up-to-date zijn, nieuwe vrijwilligers ingeschreven worden en de mail beantwoord of doorgestuurd wordt. Jaarlijks organiseer je het vrijwilligersfeest voor circa 230 vrijwilligers. Dat is vooral een locatie inclusief catering regelen en vrijwilligers uitnodigen. Je hoeft niet zelf op pad om de chips te halen.

Het is een leuke zelfstandige vrijwilligersfunctie waar je veel van je tijd zelf in kunt delen. Daarnaast heb je regelmatig contact met andere vrijwilligers en is er een kantoor waar je kunt zitten. De tijdsinvestering is ongeveer drie uur per week. Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op www.swanwelzijn.nl. Of mail naar info@swanwelzijn.nl of bel 06 19544160.

Meer berichten