Logo gemeentenieuwsonline.nl
Dertien turnsters van ILO. (foto: W.van Bijnen)
Dertien turnsters van ILO. (foto: W.van Bijnen) (Foto: )

Zilver voor ILO-turnster

LIENDEN - Afgelopen zaterdag mochten dertien turnsters van ILO de wedstrijdvloer weer betreden. De tweede voorwedstrijd voor deze dames bracht mooie dingen met zich mee.

Bij de instap D2 mocht Kirsten de Kock na een zeer goede reeks van oefeningen de zilveren medaille in ontvangst nemen. Ook Sarah, Leija en Jaylinn lieten zien dat zij veel hadden geoefend en turnden alle drie een wedstrijd zonder grote fouten. Bij de pupil 1 D2 was het de beurt aan Dorinda, Kiek en Imke. Dorinda zat bij zowel vloer als sprong bij de top 3 en alle drie de meiden turnden een nog betere wedstrijd dan de vorige met goede eindplaatsen.

In de middag was de pre-instap 2 D2. Hierbij deden Tatum, Lina en Kim mee. Na lang ziek te zijn geweest liet Kim zien dat zij weer was aangesterkt en maakte de wedstrijd netjes af. Lina had extra goed geoefend op de schoonheidsfoutjes van de vorige keer en draaide daarmee een zeer mooie wedstrijd, net als Tatum die haar lach maar niet van haar gezicht kreeg. De oudste meiden van de groep namen deel bij de pupil 2 D2. De zenuwen waren hoog en dit kwam terug bij de balk, waar de drie een val maakten in hun oefening. Desondanks hielden zij hun focus en draaiden de wedstrijd netjes af.

Meer berichten