Logo gemeentenieuwsonline.nl

Prinsjes- en Prinsesjesbeurs in Opheusden

OPHEUSDEN - De eerste Prinsjes- en Prinsesjesbeurs met tweedehands kinderkleding is 14 maart in Opheusden.


Bewuster leven, denken aan het milieu en duurzaamheid komt dagelijks terug in onze maatschappij. "Dit vinden wij, Monica Lam-de Bruin en Erica Wagtho-Lam, belangrijk. Dit heeft ons aan het denken gezet. Wij willen kinderkleding een tweede kans geven en organiseren daarom de eerste prinsjes- en prinsesjes tweedehandskinderkledingbeurs op 14 maart van 9.30-12 uur. Locatie is Pottenveld 2 in Opheusden.

Er is ruimte voor kinderkleding vanaf maat 50 tot en met 176 voor jongens en meisjes. Ook willen we plaatselijke ondernemers een kans geven op deze beurs. Want wat is er nu leuker om je nieuwe aanwinsten af te stylen met bijvoorbeeld leuke haar accessoires, een mooie hoed, armband, ketting, enzovoort?

"Je kunt je als particulier aanmelden bij ons om een tafel te huren om je tweedehands kinderkleding te verkopen. Een tafel huren kost tien euro. Zou je graag op deze beurs willen staan; of als standhouder of als particulier een tafel huren dan kun je contact met ons opnemen; beursbetuwe@outlook.com."

Meer berichten