Logo gemeentenieuwsonline.nl
Isa, Sanne, EllieJanne, Lieke & Shanaya. (foto: Tamara van den Berg - Kwint)
Isa, Sanne, EllieJanne, Lieke & Shanaya. (foto: Tamara van den Berg - Kwint) (Foto: Tamara van den Berg - Kwint)

Jonge talenten T&P Sport in actie

OMMEREN - Afgelopen zaterdag 15 februari hebben tien jonge talenten van T&P Sport uit Ommeren meegedaan aan de turnwedstrijd in Kesteren.

Naomi draaide een goede wedstrijd in D2 Instap. Op brug had ze een val, maar toch heeft ze zichzelf verbeterd ten opzichte van haar vorige wedstrijd en ze eindigde op een 20e plek. Iris en Fleur deden mee in D2 Pupil 1. Iris draaide een goede wedstrijd en werd 22e. Fleur voerde een mooie handstand platval op het onderdeel sprong uit en na een val op balk eindigde ze op een 19e plek. Myrthe turnde op het niveau jeugd D3. Op brug had ze een val, maar op sprong behaalde ze een derde plek en uiteindelijk kwam Myrthe uit op een indrukwekkende 7e plek. Felicia draaide in de pre instap D2 een goede wedstrijd. De balk was helaas te smal voor haar maar op sprong verdiende ze op een tweede plek. Ze eindigde op een nette 15e plek.

Bij Shanaya werd er nog meer dan anders gefocust op het plezier in de sport. Dit was te terug te zien in haar oefeningen want ze eindigde op een 9e plek. Sanne, EllieJanne en Lieke toonden zich in het niveau instap D3. Sanne wist na een val op balk verder een stabiele wedstrijd te draaien en eindigde op een elfde plek. Lieke stond voor het eerst op de wedstrijdvloer en het werd al snel duidelijk dat ze zich daar op haar plaats voelt en ze eindigde op een negende plek. EllieJanne ervaarde een tegenslag op sprong, maar ze liet op brug zien waar ze van gemaakt is en verdiende op dit toestel de eerste plek. Ze eindigde op een knap behaalde zesde plek. Ten slotte kwam Isa uit in pupil 1 D3 in een sterk deelnemersveld. Toch eindigde deze eerstejaars-turnster op een mooie elfde plek.

Meer berichten