Logo gemeentenieuwsonline.nl

Activiteiten bij De Westpoort

RHENEN - Achter een oud stukje stadsmuur, aan de rand van de Veerweg, staat De Westpoort. Een multifunctioneel gebouw waar het bruist van de activiteiten. Wist u dat hier wordt gedanst, gemusiceerd, geacteerd, gekleid, geknutseld, gepraat, geluisterd, gekookt, gerepareerd, gesproken, geborduurd, geformuleerd, gecoacht, gewerkt, gelachen en geluisterd?

In de woonkamer van de Westpoort bevindt zich het InlooP Punt. Hier wordt gezamenlijk gekeken naar de interesses van de bezoekers en al naar gelang de mogelijkheden worden er activiteiten ontwikkeld. Op dit moment is er al een open atelier, een naaiclub, een kookclub en is er vanaf dit voorjaar een moestuin- en snijbloemenclub.

Er bevinden zich veel verschillende organisaties onder het dak van de Westpoort. In het InlooP Punt kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden. Ook is er iedere dag een gastvrij-beheerder aanwezig die u wegwijs kan maken in de Westpoort.

De openingstijden van het InlooP Punt zijn maandagmorgen van 9.00 tot 13.00 uur. U kunt binnen wandelen voor een praatje of aanschuiven bij de naaiclub. Op woensdagmorgen zijn we open van 9.00 tot 13.30 uur. Het atelier staat dan open voor allerhande vrij werk. Er kan gedart worden, een kaartje gelegd of kom eens snuffelen in onze BoekSpot. Op donderdag openen wij om 14.30 uur met spelletjes en een kookclub die kookt voor ongeveer twintig personen. Zou u het leuk vinden om ook eens voor een grotere groep mensen te helpen koken, we zien u graag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carolien van Ginkel, coördinator van het InlooP Punt, via 06 36034663.

Meer berichten