Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kraam op de rommelmarkt. (foto: Erik Helmers)
Kraam op de rommelmarkt. (foto: Erik Helmers) (Foto: erik helmers)

Kraampje huren op rommelmarkt op Koningsdag

RHENEN - Het gaat weer gezellig worden op Koningsdag in Rhenen. Behalve de vele activiteiten, waaronder kinderdorp, kindermarkt (kleedjesmarkt), Oranjemarkt en artiesten is er ook de mogelijkheid om (voor met name particulieren) een kraam te huren op de Rommelmarkt.

Al uw overbodige spullen verkopen en lekker wat extra's verdienen voor bijvoorbeeld de vakantie of andere doeleinden. Er is nog de mogelijkheid een kraam te reserveren. Voor slechts 35 euro. "Doen! Gezelligheid in de benedenstad van het mooie Rhenen. Bezoekersaantallen voor 20.000 en meer. U raakt (bijna) zeker uw spullen kwijt."

"Ga naar www.oranjedagrhenen.nl en reserveer een kraam. Uiteraard kunt u deze dag ook genieten van de vele activiteiten in Rhenen. U hoeft u niet te vervelen." Er is een veelzijdig programma, waaronder beklimming Cuneratoren met prachtige vergezichten, luisteren naar de artiesten op de verschillende podia, een bezoek aan het Stadsmuseum, het kinderdorp waar weer vele attracties aanwezig zijn. Kortom: teveel om op te noemen.

Meer berichten