Logo gemeentenieuwsonline.nl
(foto: Saskia Zeller)
(foto: Saskia Zeller) (Foto: Saskia Zeller)

Rijnweek van start

RHENEN - Afgelopen donderdag 13 februari was het eerste netwerkevent van de Rijnweek Rhenen. Op deze bijeenkomst, die werd gecombineerd met de heropening van Villa GrebbeOord onderaan de Grebbeberg, werden de planning, programma en organisatie besproken met de sponsoren. Een belangrijk moment waardoor de eerste artiesten geboekt kunnen worden voor het grootste gratis festival van Midden-Nederland en een mooie start in een uniek gebouw.

Villa GrebbeOord startte na herbouw en renovatie in 2015 als brasserie, maar kreeg steeds meer aanvragen voor feesten en partijen. Doordoor heeft eigenaar Sasja Masovic besloten een keuze te maken en verder te gaan als feest- en evenementenlocatie. Sasja vertelt trots: “Met plezier en ambitie zijn we destijds begonnen met het uitbaten van de brasserie, onderaan de Grebbeberg, maar deze mooie locatie komt echter het meest tot z’n recht bij bruiloften en feestjes. Daardoor hebben we besloten onze passie te volgen en ons alleen daarop te richten. Ik ben vereerd dat ik de heropening van Villa GrebbeOord mag combineren met de aftrap van de netwerkevents van de Rijnweek. Vanaf dit jaar is Villa GrebbeOord ook voor het eerst sponsor van de Rijnweek.”

De organisatie van de Rijnweek ondersteunt ondernemers die Rhenen en de regio mooier willen maken met dit soort events de komende maanden. De ondernemers die afgelopen donderdag aanwezig waren, steunen de ambitieuze plannen voor Rijnweek 2020, waardoor binnenkort de eerste artiesten bekend gemaakt kunnen worden. De Rijnweek is klaar om van 3 - 11 juli weer het mooiste gratis festival van Nederland te realiseren.

Meer berichten