Logo gemeentenieuwsonline.nl
Prins Jacobus proost alvast op het aankomende Carnaval tijdens het Kleintje Carnaval wat onlangs werd gevierd. (foto: Design & Zo)
Prins Jacobus proost alvast op het aankomende Carnaval tijdens het Kleintje Carnaval wat onlangs werd gevierd. (foto: Design & Zo) (Foto: Design & Zo)

Carnaval in 't Grebbehol

RHENEN - Vrijdag 21 februari gaat het Carnaval weer los in 't Grebbehol. Want dat is is de naam waarin Rhenen wordt omgedoopt tijdens het Carnaval. Het belooft weer een geweldig feest te worden voor jong en oud. Prins Jacobus en zijn Cúnehearen zorgen weer voor een geweldig Carnaval in de Leutbunker die ook dit jaar weer gehouden wordt in Bollee Events aan de Grebbeweg.

Donderdag 20 februari zal er door de cliënten van Zideris worden afgetrapt met het Zideris Carnaval. Een besloten feest waarbij de clienten van Zideris vanaf diverse woonlocaties naar de Leutbunker gebracht worden, waar ze kunnen genieten van de Carnavalskrakers en natuurlijk de grote polonaise.

Vrijdag 21 februari zal Prins Jacobus en zijn gevolg eerst een bezoek brengen aan een aantal basisscholen in Rhenen.
Vanaf 15.30 uur barst dan het Kindercarnaval los, met verschillende spetterende optredens. Het Kindercarnaval duurt tot 18.30 uur en de entree is gratis.

Om 20.30 uur begint het grootse Prinsenbal der Cúnehearen. Een feest waar in de wijde omtrek over gesproken wordt. Dit jaar is Ronnie Ruysdael, voorheen van de Sjonnies, een van de publiekstrekkers. Carnaval zoals Carnaval gevierd moet worden. Tickets voor het Prinsenbal zijn te koop via de website van de Cunehearen op www.cunehearen.nl, maar ook te bestellen via de website van Bollee Events, www.bollee.nl. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door de vele trouwe ambassadeurs die de Cúnehearen een warm hart toedragen.

Trek dus je mooiste pak, jas, jurk maar uit de kast en vier samen met carnavalsverenigingen De Cúnehearen het Carnaval in 't Grebbehol.

Meer berichten