Logo gemeentenieuwsonline.nl
Werkgroep Stichting Vrouwendag Rhenen
Werkgroep Stichting Vrouwendag Rhenen

Viering Vrouwendag Rhenen

RHENEN - Zaterdag 7 maart wordt van 16.00 – 20.30 uur in De Westpoort de Vrouwendag Rhenen gevierd.

Vrouwen, Ontmoeten, Verbinden en Lekker Eten: dat zijn de hoofdingrediënten van elke editie van Vrouwendag in Rhenen. Stichting Vrouwendag Rhenen heeft als doelstelling het stimuleren en faciliteren van contacten tussen vrouwen met verschillende culturele achtergronden, vanuit diverse (niet-)kerkelijke gezindtes en van allerlei leeftijden.

Het thema dit jaar is Vrijheid - Blijheid. Het wordt weer een feestelijke viering van Vrouwendag in Rhenen, waar elkaar ontmoeten, lekker eten en gezelligheid centraal staan. Op het programma veel verschillende activiteiten & workshops om aan deel te nemen! Om enkele te noemen: een Quiz 'Wie is de slimste vrouw van Rhenen?', een loterij met leuke kleine prijsjes, allerlei creatieve workshops, sjoelen en hapjes maken.

Nieuw dit jaar: Vanuit het Stadsmuseum Rhenen wordt op een inspirerende, interactieve manier een lezing gegeven over de expositie '14 opmerkelijke vrouwen van Rhenen'. Bezoekers van Vrouwendag Rhenen ontvangen bovendien een leuke attentie vanuit het Stadsmuseum voor deze expositie die nog te zien is tot 20 juni. Wil je juist creatief bezig zijn? Of ga je liever sjoelen? Allemaal mogelijk!

Entree kaartjes Vrouwendag: 3 euro voor vrouwen vanaf 12 jaar, 1 euro meisjes tot 12 jaar en kinderen (ook jongetjes) tot 4 jaar gratis. Verkooppunten kaartjes: Wereldwinkel Rhenen, Bieb Elst en Rhenen. Loterij: een euro per lot (met de loterij kunnen de kosten laag worden gehouden). Info: www.vrouwendagrhenen.nl.

Meer berichten