Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jade op het podium met haar bronzen medaille. (eigen foto)
Jade op het podium met haar bronzen medaille. (eigen foto)

Mooie wedstrijddag voor 4e divisie DGV Dodewaard

DODEWAARD - Zaterdag 1 februari stond de tweede plaatsingswedstrijd in Nijmegen voor de 4e divisie meiden op het programma. Elisa Roumimper (senior), Dewi Boumans en Jade van Dodeweerd (pupil 2) turnden tegelijk in de tweede wedstrijd.

Elisa turnde een nette wedstrijd, maar liet door een val van de balk en door het wisselen van elementen op de vloer wat punten liggen. Toch werd ze keurig 8e. Dewi turnde ondanks wat onzekerheid een stabiele wedstrijd, bleef keurig op de balk staan en eindigde op een mooie 7e plaats. Ook Jade turnde ondanks wat meer zenuwen dan anders een mooie wedstrijd. Balk was haar beste toestel wat haar een tweede plaats opleverde. Aan het einde van de wedstrijd mocht Jade met een bronzen medaille naar huis.

In de derde wedstrijd turnde Suzan van de Voort (instap) een mooie en nette wedstrijd. Ze had heel veel pech op de balk door twee vallen van de balk. Dat kostte haar veel punten, maar heeft op de andere toestellen een mooie groei laten zien. Ze werd keurig 5e. De derde en de laatste plaatsingswedstrijd is 7 maart. Dan wordt bekend of ze mogen doorstromen naar de regiofinale.

Meer berichten