Logo gemeentenieuwsonline.nl

BEDRIJFSBUS.com uit Huissen opnieuw in de prijzen!

HUISSEN - Op het Auto-Awards festival van afgelopen 20 januari in de studio's Aalsmeer, is dé bedrijfsbussen specialist uit Huissen opnieuw in de prijzen gevallen. Nadat zij in 2018 ook al de young talent award in ontvangst namen, viel BEDRIJFSBUS.com uit Huissen wederom liefst 4x opnieuw in de prijzen. De stemming met hele team en in de zaal was dan ook euforisch te noemen! BEDRIJFSBUS.com kreeg de prijzen uitgereikt door een 3-koppige jury, stuk voor stuk kopstukken in autoland en de bekende fotomodellen Kim Kötter en Nicky Opheij. BEDRIJFSBUS.com is uitgeroepen tot universeel autobedrijf van het jaar, universeel autobedrijf van de provincie Gelderland en universeel autobedrijf van de gemeente Lingewaard daarnaast wonnen zij ook de Golden Award voor de hoogste gemiddelde score.

BEDRIJFSBUS.com heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfsbussen en alles rondom de Bedrijfsbus. Er staan altijd ongeveer 30 nieuwe en gebruikte bedrijfsbussen bij Bedrijfsbus op voorraad. Ze monteren en leveren ook complete bedrijfswageninrichtingen, denk daarbij aan kasten, stellingen, betimmering, dubbele ladebodems en allerlei soorten verlichting. BEDRIJFSBUS is al jaren dealer en inbouwcentrum van BDS, een toonaangevend 80-jarig familiebedrijf op het gebied van laadruimte-inrichting, ze hebben daarvoor ook een showroom ingericht. Inmiddels zijn er al vele op maat ingerichte bussen afgeleverd. Maar ook levert Bedrijfsbus allerhanden accessoires zoals bijvoorbeeld een imperiaal, side bars, omvormers, compressoren, generatoren en beveiligingssystemen.

Ook verzorgen ze onderhoud en APK met een bedrijfsbus als leenbus. En als u wel uw bedrijfsbus of camper graag een beetje schoon wilt houden maar er zelf geen tijd voor heeft, regelen ze ook dat in eigen huis voor de klant. Leasing is uiteraard ook mogelijk, eventueel naar wens met of zonder een onderhoudscontract. Pech onderweg? BEDRIJFSBUS.com is zelf in het bezit van een volledig ingerichte service-bus met speciale aanhanger. Zoals ze zelf zeggen bij BEDRIJFSBUS, de klant komt van rechts!

"Dat de klant en uiteindelijk ook de vakjury dit kan waarderen, geeft dan ook een positieve opsteker voor ons hele team" Aldus Jan-Willem van Dalen van BEDRIJFSBUS.com. "De klant komt van rechts en tevredenheid is waar het om draait" dat is waar wij met ons hele team voor staan. "Ook voor het onderhoud aan campers, wordt de laatste tijd steeds vaker met ons contact opgenomen." "Het feit dat we specialist zijn, en we de klant onder ons dak overal in kunnen voorzien maakt dat wij inmiddels vele tevreden en terugkerende klanten in ons portfolio hebben."

BEDRIJFSBUS.com

Gochsestraat 30 Huissen

Tele.: 026-3258005

info@bedrijfsbus.com

www.bedrijfsbus.com

Meer berichten