Logo gemeentenieuwsonline.nl

Projectondersteuner Maaltijden Neder-Betuwe

NEDER-BETUWE - Zorg jij er samen met meer dan 30 vrijwilligers voor dat ouderen en kwetsbare mensen in Neder-Betuwe gezond blijven eten?

Word dan de nieuwe vrijwillige projectondersteuner maaltijden van de Stichting WelzijnsActiviteiten Neder-Betuwe (SWAN). Jouw rol als vrijwilliger is voornamelijk om contact te houden met de coördinatoren die Tafeltje Dekje regelen en door contact te houden met de ‘eetcafés’ in sommige dorpen. Je kijkt samen met de coördinatoren waar het goed gaat en of er eventueel nog iets kan verbeteren. Ook ga je op zoek naar informatie en in gesprek met bijvoorbeeld diëtisten of met mensen uit het ziekenhuis. Doel is om te onderzoeken hoe de maaltijdvoorziening van de SWAN in de toekomst van betekenis kan blijven. Daarin word je ook tijdelijk ondersteund door professionals.

Vanuit jouw rol als projectondersteuner maaltijden schuif je aan als bestuurslid van de SWAN, maar je werkzaamheden zijn eigenlijk vooral op de maaltijdvoorziening gericht. Samen zorgen we ervoor dat kwetsbare inwoners de ondersteuning krijgen die nodig is.

Neem voor meer informatie contact op met de SWAN door te mailen naar info@swanwelzijn.nl of bel 06 19544160.

Meer berichten