Logo gemeentenieuwsonline.nl

Voorleesdagen in Bibliotheek

DODEWAARD - De Nationale Voorleesdagen starten op woensdag 22 januari. Bibliotheek Rivierenland verzorg in deze periode een levendige voorleesshow om aan peuters in de hele regio.

Met het prentenboek van het jaar onder de arm (Moppereend van Lemniscaat van Joyce Dunbar en illustrator Petr Horácek), trekt in deze periode een speciaal voorleesteam erop uit om een serie BoekStart voorleesshows aan peuters in de regio te bezorgen. Het voorleesteam gaat op geanimeerde en interactieve wijze voorlezen en maken daarbij gebruik van spelelementen, muziek en een mooi decor. Alles in de hoop dat deze kleintjes later grote lezers worden.

De voorleesfeestje in Bibliotheek Dodewaard is op woensdag 29 januari om 10.00 uur en in Bibliotheek Kesteren op dinsdag 4 februari om 10 uur. Beide actriviteiten zijn gratis, aanmelden is niet nodig.

Vingerpopje cadeau

Voor kinderen is het bibliotheeklidmaatschap gratis, en tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen ze er ook nog een leuk extraatje bij. Peuters en kleuters die tussen 22 januari en 1 februari lid worden, ontvangen een vingerpopje cadeau

Meer berichten