Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kunstenaar Henk van de Vis in zijn atelier. (foto: Jessica van Roekel)
Kunstenaar Henk van de Vis in zijn atelier. (foto: Jessica van Roekel) (Foto: Jessica van Roekel)

Expositie Henk van de Vis in Rhenen

RHENEN - Henk van de Vis, beeldend kunstenaar woont en werkt in de gemeente Rhenen. Hij laat een expositie zien met eigen werk -schilderijen en klein plastiek- in Het Huis van de Gemeente Rhenen aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen.

Vanaf 4 februari - 17 maart is de expo open op werkdagen van 9-17 uur. Het karakter van zijn werk presenteert zich voornamelijk in harmonische, kleurrijke en vrolijk makende vormen binnen de compositie of anders gezegd, bloemen zijn de grote inspiratiebron in meer of minder abstracte creaties. Geen of weinig verhaal op de achtergrond, of symbolieken. Meer uit het concept gedacht. Uit deze expositie wil hij met een zeker doel en hopende op een verkoop van zijn werk, een deel schenken aan de kinderkankerfonds Kika.

Ook uw bericht in de krant?

NEDER-BETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waarover uw bericht gaat. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. Als uw bericht geschikt is voor plaatsing in meerdere regio's, zal de redactie bij voldoende ruimte uw bericht ook in andere regio's plaatsen. Uiteraard kunt u ook een bijpassende (rechtenvrije) foto toevoegen. Als u er niet uitkomt, belt u dan gerust even: 0481-464770. We helpen u graag verder, zodat ook uw bericht straks in Hét Gemeente Nieuws te lezen zal zijn.

Meer berichten