Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuws van Zonnebloem Rhenen

Een overzicht
Een overzicht

Nieuws van Zonnebloem Rhenen

RHENEN - Op 8 januari genoten dertig gasten en achttien vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Rhenen van een goed verzorgd warm en koud buffet bij De Blaauwe Kamer.

Het was lekker eten, elkaar ontmoeten en gezelligheid! Een leuke middag waarop oude contacten werden hersteld en nieuwe contacten gelegd. Bovendien was het een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en elkaar een heel goed (Zonnebloem-)jaar toe te wensen!

Computercursussen voor senioren

NEDER-BETUWE - Stichting WelzijnsActiviteiten Neder-Betuwe (SWAN) in samenwerking SeniorWeb start in februari en maart 2020 verschillende computercursussen voor senioren 50+.

Het betreft: 1. Basis Windows 10 voor lap- en desktop Pc; 2. Tablet basiscursus voor iPad (Apple) en Androidbesturingsssysteem (Samsung); 3. Fotoboeken maken met Albelli; 4. Basis kennis WatsApp.

Men kan zich hier al voor opgeven, de cursussen worden overdag (meestal op donderdag of woensdag) gehouden in de vergaderzaal van De Biezenwei in Opheusden. Aanmelden en informatie bij Hermine Martens en Dini Weiman, 06 15241900, digi@swanwelzijn.nl.

Meer berichten