Logo gemeentenieuwsonline.nl
Garage-sale op 16 januari zowel binnen als buiten. (foto: Bakkerij Brasserie van Toor)
Garage-sale op 16 januari zowel binnen als buiten. (foto: Bakkerij Brasserie van Toor) (Foto: Bakkerij Brasserie van Toor)

Garage-sale bij Bakkerij Brasserie Van Toor op 16 januari

RHENEN - Op 16 januari ruimt Bakkerij Van Toor op en verkoopt alles wat niet meer gebruikt wordt om fris 2020 in te gaan. Er worden onder andere glazen, vazen, dranken, manden, ovenschalen en nog veel meer verkocht!

De verkoop is van 16.00 tot 20.00 uur. Er zijn drankjes verkrijgbaar en er worden wat lekkere hapjes uit het assortiment van de brasserie en bakkerij uitgedeeld. De bakkerij is gevestigd aan Molenstraat 2 in Rhenen.

Uit de Kunst

Bijbelse verhalen leveren prachtige kunst op, die mensen diep kan ontroeren, maar ook kan verontrusten. Kunst die ook rake vragen kan oproepen, of de wenkbrauwen doet fronsen.

Wanneer je bedenkt dat het allergrootste deel van de Westerse kunst een bijbelse achtergrond heeft, is duidelijk dat er onder zo'n noemer veel te kijken valt. Marijke neemt u graag mee op reis door de kunstgeschiedenis, om in vogelvlucht te laten zien hoe de bijbel verbeeld wordt in prachtige, ontroerende, maar soms ook schokkende en onbegrijpelijke kunstwerken. Bekende en onbekende bijbelverhalen, oude en moderne kunst, middeleeuwse manuscripten en moderne kruiswegen, maar ook thema als beelden van God en Jezus (en hoe zit het dan met het beeldverbod?) zullen aan de orde komen. Iedereen is welkom bij deze kijk- en luisterbelevenis!

Deze avonden worden georganiseerd door de Regionale werkgroep VIS (Verdiepen, Inspireren en Samenkomen); www.gele-boekje.nl.

Meer berichten