Logo gemeentenieuwsonline.nl
ILO-turnsters turnden een goede wedstrijd. (foto: R. van Bijnen)
ILO-turnsters turnden een goede wedstrijd. (foto: R. van Bijnen) (Foto: R. van Bijnen)

Nieuwe niveaus en elementen voor ILO-turnsters

LIENDEN - Op zaterdag 11 januari vonden de eerste turnwedstrijden plaats van 2020 voor de turnsters van gymnastiekvereniging I.L.O.

Ditmaal mochten de turnsters uit de 3e en 4e divisie hun eerste rayonwedstrijd turnen in Culemborg. In de de ochtend turnden de senioren Wyke van Bijnen en Melanie van Mourik. Ze startten de wedstrijd erg goed op het eerste toestel sprong, en behoorden beiden tot de hoogste scoorders op dit toestel. In het eindklassement behaalden ze respectievelijk een nette tiende en twaalfde plaats.

In de tweede wedstrijd turnden junior-turnster Maan Hazelbag en 3e divisie turnster Lynn Verbeek. Maan turnde voor het eerst twee niveaus hoger in vergelijking met vorig jaar. Vooral op vloer liet ze zien dat ze al goed mee kan komen in het hogere niveau. Maan behaalde uiteindelijk een 9e plaats. Ook Lynn turnde een mooie vloeroefening waarin ze voor het eerst een nieuwe sprongserie liet zien. Lynn behaalde een achtste plaats in het eindklassement. Maan, Lynn, Melanie en Wyke mogen trots zijn op wat ze hebben laten zien en kunnen naar de volgende wedstrijd toe werken.

Meer berichten