Logo gemeentenieuwsonline.nl
Gereedschap voor klusjes. (foto: Free Photos via Pixabay)
Gereedschap voor klusjes. (foto: Free Photos via Pixabay)

Burenhulpdienst Rhenen-Elst-Achterberg zoekt vrijwilligers

RHENEN - Onbetaalde burenhulp makkelijker maken: dat is het doel van de Burenhulpdienst Samen voor Rhenen. Door vraag en aanbod te koppelen, helpt de Burenhulpdienst mensen om elkaar te helpen in de gemeente Rhenen.

Niet iedereen kan een beroep doen op zijn of haar omgeving bij praktische klusjes. Denk aan de oudere medemens, wiens kinderen ver weg wonen. Vrienden zijn dan vaak ook al op leeftijd. Ook zelfstandig wonende mensen met beperkingen hebben niet altijd hulp in hun omgeving. Als iemand autisme of een angststoornis heeft, is het leggen van contacten erg lastig.

De Burenhulpdienst is er voor iedereen die om wat voor reden ook geen hulp kan vinden bij kleine, praktische klusjes in en om het huis. In Rhenen, Elst en Achterberg. Voor het ophangen van een kapstok, het installeren van een dvd-speler of klein snoeiwerk. Het gaat nadrukkelijk om kleine klusjes die doorgaans niet door een betaalde kracht worden gedaan.

"Wilt u ook een keer helpen? Dan zijn wij op zoek naar u! We zoeken mensen die kunnen helpen met klusjes in huis, in de tuin en met apparaten. U bepaalt zelf wat u graag doet en wanneer u een klusje aanneemt. Graag vertellen we u er meer over in een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met Kitty van den Hoek, coördinator Burenhulpdienst, 06 45849059 of kijk op https://samen.rhenen.nl/."

Meer berichten