Logo gemeentenieuwsonline.nl

Start 7 februari JobGroup 'Werken in Nederland'

RHENEN - Zoek je werk en heb je moeite met de Nederlandse taal? JobHulpMaatje Rhenen start op 7 februari met een training van tien weken. Elke week op vrijdagmorgen van 9.15 tot 11.15 uur in de Westpoort in Rhenen.

“Je werkt samen in een groep. Je ontdekt wat je goed kunt en hoe je het beste werk kunt vinden. Na afloop weet je hoe je een gesprek kunt voeren met een werkgever.” Er zijn geen kosten verbonden aan de training. Meld je vooraf aan via de mail: info@jobhulpmaatjerhenen of onze website: www.jobhulpmaatjerhenen.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen of een whatsapp sturen aan: Cora van den Berg 06 20310418."

Informatieavond 'Werken in Nederland'

RHENEN - Vind je het moeilijk om werk te vinden? Of om ander werk te vinden dat beter bij jou past? JobHulpMaatje Rhenen heeft voor Nieuwkomers in Rhenen een training gemaakt over werk zoeken in Nederland. Deze training is gratis.

Heb je interesse? Op 20 januari is er van 19.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst met koffie en thee. Hier krijg je informatie en kun je vragen stellen. Er zullen ook Arabisch sprekende oud-deelnemers zijn om je vragen te beantwoorden en over hun ervaringen te vertellen.

De avond is in De Westpoort, Veerweg 1 in Rhenen. Meld je aan bij: info@jobhulpmaatjerhenen.nl of via de coördinatoren van het netwerk voor Nieuwkomers info@nvnrhenen.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen of een whatsapp sturen aan: Cora van den Berg 06 20310418.

Meer berichten