Logo gemeentenieuwsonline.nl

Meer weten over Jezus met Alpha-cursus in Lienden

LIENDEN - Is er meer over Jezus, nog meer dan die bijzondere geboorte in de kribbe, de engelen, de herders? Wie is Jezus als zoon van God, wat is de betekenis van Zijn komst naar deze aarde? Wat betekent dat voor mij? Hoe is Hij aanwezig in mijn leven?

Over deze vragen gaat de Alpha-cursus. Bedoeld voor mensen die totaal geen christelijke achtergrond hebben én voor mensen die met de Bijbel zijn grootgebracht, maar toch meer van Jezus willen weten. Samen met andere mensen op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Aan de hand van de bijbel wordt tijdens de bijeenkomsten op een eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken. De cursus omvat tien maandagavonden van 18:30 tot 21:30 uur, en één zaterdag. Elke avond begint met een gezamenlijke warme maaltijd, gevolgd door een inleiding. Daarna praat je met elkaar over het onderwerp.

Geïnteresseerd in de Alpha? Kom zelf of wijs een buurman, buurvrouw, collega of sportmaatje op de kennismakingsavond voor de Alpha-cursus maandagavond 20 januari in De Open Deur. De kennismakingsavond is maandagavond 20 januari van 19:30 tot 21:30 uur (zonder maaltijd) in De Open Deur in Lienden. De Alpha-cursus zelf start op maandagavond 27 januari om 18:30 uur.

Meer informatie staat op https://www.facebook.com/AlphaCursusLienden en op de website van de Hervormde Kerk in Lienden. https://hervormdlienden.nl/activiteiten/alphacursus/. Je kunt ook bellen met Ike Niesing (06 46468115) of Henriëtte Verspuij (06 19697906).

Meer berichten