Logo gemeentenieuwsonline.nl

Open repetitieavond Elster Mannenkoor

ELST - Op 20 januari is er een open repetitieavond van het Elster Mannenkoor. De repetitie is van 19.45 tot 22:00 uur in Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst.

Aan het begin van het jaar hebben veel mensen voornemens: meer sporten, klimaatbewust leven of minder vlees eten. Het zijn zomaar wat voorbeelden. Het Elster Mannenkoor biedt u een andere uitdaging. Kennismaken met het koor en samen zingen. Samen muziek maken is een van de mooiste dingen die er zijn. En bij het repeteren even al het andere vergeten, opgaan in de muziek en dat samen doen. Samen in een koor dat bekend is in de regio door de zeer gevarieerde concerten en optredens, betrokken is bij maatschappelijke activiteiten en dat al 52 jaar doet.

Het Elster Mannenkoor houdt op maandagavond 20 januari een open repetitieavond. "Dat betekent dat u in het koor mee kunt luisteren en misschien al wat mee kunt zingen. Het zou prettig zijn als u zich van tevoren aanmeldt, wij zorgen dan dat de muziek die wij die avond zingen voor u klaar ligt. Aanmelden kan bij de secretaris, bereikbaar via het mailadres domusadriani@knpmail.nl. U bent welkom."

Meer berichten