Logo gemeentenieuwsonline.nl

Interkerkelijke gebedsbijeenkomst Dodewaard

DODEWAARD - In de week van 19 tot en met 26 januari wordt landelijk de Week van Gebed voor eenheid onder christenen gehouden. Tijdens deze week bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Door samen te bidden zoeken we naar eenheid.

"Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Daarom willen we naast gebed voor eenheid onder christenen ook specifiek voor Dodewaard bidden. Iedereen is welkom, of je wel of niet betrokken bent bij een kerk. Doe mee! Welkom op woensdagavond 22 januari in De Oude Pastorie (Waalbandijk 58, Dodewaard) om 19:45 uur voor de inloop met koffie/thee. Om 20:00 uur starten we en 21:00 uur proberen we af te ronden."

Dit jaar hebben christenen van Malta materiaal voorbereid voor de Week van Gebed. Het is een gebedsbijeenkomst, maar we beginnen met het samen lezen van de woorden van God over Paulus en hoe hij na zijn schipbreuk op Malta ontvangen werd. Wie weet wat ons dat leert over eenheid! Welkom iedereen om te komen (mee)bidden! Meer info: Ds. Martin Bil, 06 83196490, predikant@hervormddodewaard.nl.

Meer berichten