Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestelijke benefietavond voor Stal Ziggy

IJZERDOORN – Zelfvertrouwen, een goed gevoel en plezier brengen aan kinderen met of zonder beperking; dat is het doel van de non-profit stichting Stal Ziggy uit Dodewaard.

De medewerkers van deze stichting proberen dit te bereiken doormiddel van het geven van paardrijlessen en omgangslessen met paarden. Voor de lessen wordt een kleine bijdrage in de onkosten gevraagd. Verder is de stichting afhankelijk van goodwill en giften. Een vetpot? Zeker niet! Om de magere clubkas wat te spekken organiseert Stal Ziggy op zaterdag 21 december een feestelijke benefietavond in het dorpshuis Ons Tehuis.

Tijdens deze avond zijn er live optredens van verschillende artiesten. Daarnaast is er een verloting met prachtige prijzen. Kortom, er wordt alles aan gedaan om de bezoekers een gezellige avond te bezorgen. De entreekosten laat de stichting aan uw vrijgevigheid over. "U bepaalt dus zelf hoeveel u daarvoor wilt uitgeven! Uiteraard komt de gehele opbrengst van de benefietavond ten goede aan Stal Ziggy en hiermee indirect aan de kinderen. Komt u ook? Iedereen is welkom."

Plaats: Dorpshuis Ons Tehuis, J.R.Zeemanstraat 12a, IJzendoorn. Datum: Zaterdag 21 december. Zaal open vanaf 19.30 uur. Website Facebook Stichting stal Ziggy Verdere informatie via 06 11360182.

Meer berichten