Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

OOK Ouders Overleden Kind Op zaterdagmiddag 19 oktober organiseert OOK een ontmoetingsmiddag met Martin Los in Elst (Gld)

zaterdag 19 oktober 13:30 uur

ELST - OOK, Ouders van Overleden Kind(eren), is een vereniging en draait op een grote groep geweldige vrijwilligers. Allemaal lotgenoten die weten hoe belangrijk het is om naar je verhaal te luisteren en ervaringen uit te wisselen en met wie je op persoonlijke basis gesprekken kunt voeren.

We werken samen vanuit onze ‘ervaringsdeskundigheid’. Een lotgenoot heeft vaak maar een half woord nodig om jouw gevoelens te herkennen. We leren van elkaar, zijn er voor elkaar, we bieden “troost”, herkenning en perspectief.

Op 19 oktober komt Martin Los vertellen over zijn boek ‘Rouw op mijn dak’ en zal na de pauze met lotgenoten in gesprek gaan.

Martin Los is lotgenoot,voormalig gereformeerd predikant, priester gewijd in 1991, nu werkzaam als pastoor, getrouwd en vader van vijf kinderen. Zijn dochter Rosa overleed in 2016 op 37 jarige leeftijd aan longkanker.

In 2017 verscheen zijn boek over Rosa, over rouw en over verbinding. Een aangrijpend relaas over de wendingen die het leven kan nemen. Herkenbaar voor mensen die een groot verlies meemaken. Een spiegel voor degenen die troost en ondersteuning bieden in tijden van grote verslagenheid.

Vanaf 13.30 uur ben je welkom bij Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34, 6661 DA Elst (Gld), zaal 5. De toegang is gratis. Niet leden, broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook welkom..Graag aanmelden via www.oudersoverledenkind.nl of bellen met Bettie Elzenaar 06 40875275. Mocht je op het laatste moment besluiten om naar deze middag te komen, dan is dit ook prima. Je mag een foto van je kind(eren) meenemen.


deel deze activiteit