Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Hoorcollege in de bieb over psychiatrie

donderdag 24 oktober 20:00 uur

ELST - Psychiater Julia Liefferink vertelt op donderdag 24 oktober over haar werk tijdens een hoorcollege in Bibliotheek Elst. Ze gaat in op de verschillende behandelingen die mensen met een psychiatrische stoornis krijgen.

Verwarde mensen, aanranders, drugsgebruikers: bijna dagelijks worden we in het nieuws met mensen met psychiatrische stoornissen geconfronteerd. Hoe vangen psychiaters, psychologen en verpleegkundigen deze cliënten op? Welke behandeling krijgen ze en hoe worden ze begeleid naar passend werk? Julia Lieferink werkt als psychiater bij de GGZ en komt dagelijks met deze mensen in aanraking. Haar hoorcollege ‘Psychiatrie anno 2019’ begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Dit hoorcollege is onderdeel van de reeks ‘Universiteit van Overbetuwe’. Bibliotheekleden en studenten betalen 2,50 euro, overige bezoekers kopen een kaartje voor 4 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.obgz.nl/uni-overbetuwe. Hier staat ook een overzicht van de komende hoorcolleges.


deel deze activiteit