Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Kerst, kunst, klanken en creativiteit bij Galerie 1400 in Slijk-Ewijk

zaterdag 7 december 13:00 uur

Foto:

SLIJK-EWIJK - Op 7 en 8 december is een ieder welkom op de gezellige kerstfair in en om Het Witte Kerkje van Slijk-Ewijk waar Lincy Hoogveld haar eigen galerie heeft.

Lincy Hoogveld is zelf beide middagen aanwezig en presenteert binnen haar nieuwste werken. Tevens presenteren circa vijftien exposanten hun eigen handgemaakte kunst tijdens de kerstfair.

Bij aankomst ervaart u direct het huiselijke kerstgevoel: de metershoge kaarsen in de eeuwenoude bomen creëren een feeërieke sfeer. Binnen en buiten brandt haardvuur. De gehele entourage, de geur van een lekker hapje en live muziek van John Verstegen uit Arnhem brengen de bezoeker ongetwijfeld in kerststemming.

Men wordt verrast met kunst(voorwerpen) op het gebied van sieraden, handlettering en zeefdrukkunst. Daarnaast is er glaskunst, zijn er kandelaars, interieurproducten, kaartjes, koester-oesters, prentenboeken, ambachtelijk ontworpen huishoudproducten, tassen, kerststukjes en meer. Zoekt men nog wat voor onder de boom, dan slaagt men zeker. Ook de boom zelf - geen kunst - is tijdens de fair te koop.

"Sla uw sjaal om en kom gezellig langs: beide dagen tussen 13.00 en18.00 uur. U wordt verwelkomd met een hapje en een drankje." Meer informatie staat op de website en Facebookpagina van Galerie 1400.


deel deze activiteit