Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Voorspeelavond Kunst Na Arbeid Ingen

zaterdag 9 november 18:30 uur

INGEN - Harmonievereniging Kunst na Arbeid uit Ingen houdt op zaterdag 9 november een voorspeelavond voor alle leerlingen van de vereniging.

Op diverse blaasinstrumenten en slagwerk zullen de leerlingen deze avond laten horen wat zij op muzikaal gebied al bereikt hebben. De leerlingen spelen alleen of samen met iemand anders. De leerlingen van KNA worden allemaal opgeleid door professionele muziekdocenten. Alle muzieklessen worden gegeven in Ingen.

Vanaf een bepaald niveau mogen de leerlingen doorstromen naar het leerlingenorkest, dat bestaat uit een enthousiaste groep kinderen en jongeren. Vervolgens kunnen ze, na het behalen van het muziekdiploma A, doorstromen naar de harmonie. Voor de slagwerkers is er de leerling-slagwerkgroep. Na ongeveer een jaar trommelles, kunnen de leerlingen daar instromen.

Kunst na Arbeid kan nog leerlingen gebruiken. Heeft u vragen of interesse, neem dan contact op met de leerlingencommissie, kna.leerling@gmail.com. De voorspeelavond wordt gehouden in De Gaard aan het Dr. A.R. Holplein in Ingen en begint om 18.30 uur. De toegang is gratis!


deel deze activiteit