Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Concertpianist Felix Justin in De Vlam

zaterdag 9 november 20:00 uur

Foto: niet bekend

RHENEN - Pianist Felix Justin is geboren in Surabaja, Indonesië. Nadat hij eerst zijn opleiding tot apotheker had afgerond, besloot Felix alsnog zijn droom om professioneel pianist te worden waar te maken.

Aan het Conservatorium van Utrecht behaalde hij 'cum laude' zijn bachelor- en masterdiploma. Tijdens zijn Utrechtse jaren kon hij met een beurs van het Erasmus Plus Programma ook in Londen en Wenen studeren.

Felix won diverse prijzen, waaronder - samen met de Indonesische tenor Satriya Krisna - de derde prijs en de publieks- en studentenjuryprijs bij het Internationaal Studenten LiedDuo Concours in Groningen in 2017.

Zijn interesse in uiteenlopende soorten muziek en zijn prettige persoonlijkheid maakt hem tot een graag geziene gast bij collega-musici, met wie hij over de hele wereld concerten geeft. Bij zijn solorecitals staan er vaak stukken van Indonesische componisten op het repertoire. De grootste passie van Felix is het communiceren met de piano om zo de schoonheid van de muziek over te brengen.

Sinds 2018 geeft Felix pianoles in Rhenen. Dit concert is een uitgelezen kans hem beter te leren kennen!

Het optreden vindt plaats op zaterdag 9 november in De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen en begint om 20:00 uur. Bij de kassa zijn losse kaartjes verkrijgbaar. Via www.korenwinde.nl ook digitaal kaartjes bestellen èn betalen.


deel deze activiteit