Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Sfeervolle Kerstmarkt in Slijk-Ewijk

zaterdag 7 december 15:00 uur

Foto: Dini Huijbers

SLIJK-EWIJK - De R is weer in de maand en dan komen de gezellige avonden er weer aan. Als je de R dan flink laat rollen kom je snel bij de maand december uit.

Het Sinterklaasfeest is weer in zicht, een spannende tijd, vooral voor kinderen, maar ook volwassenen kijken naar de decembermaand uit. December wordt ook wel de feestmaand van het jaar worden genoemd. Zodra Sinterklaas weer is vertrokken kijken veel mensen alweer uit naar Kerstmis.

In Slijk-Ewijk is daar rekening mee gehouden, want op zaterdag 7 december wordt er in Dorpshuis Beatrix een gezellige kerstmarkt gehouden. Er zijn kerstbomen te koop, dus iedereen kan direct de kerstsfeer in huis halen.

Op de markt is een diversiteit aan spullen. Kramen met kerstspullen en versieringen, maar ook oliebollen, glühwein en andere lekkernijen. Er zijn ook volop andere mooie spullen te koop, die misschien wel als kerstcadeautje kunnen dienen. Na de markt is het gezellig om even in de serre te zitten met een kopje koffie en wat lekkers, of die lekkere oliebollen al te proeven. Daarna is het niet meer zo erg om de kou weer in te moeten.

Het adres van dorpshuis Beatrix is: Dorpsstraat 15 in Slijk-Ewijk. De markt is van 15.00 – 19.30 uur. "Wilt u op deze gezellige markt ook een tafel huren? Een tafel van 2.40 x 0.80 meter kost tien euro. Mail naar Dini Huijbers: ralfendini@dinih.nl of bel 06 36565385."


deel deze activiteit