Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Naar de TOP 2000? Doe het in Bemmel!

zondag 8 december 14:00 uur

Foto: Thijmen Peters

BEMMEL - Zaterdagavond 7 en zondagmiddag 8 december verzorgen de drie Bemmelse orkesten, Alarmfase 3, de RotDweilers en UDI, de vijfde editie van 100% in Concert. Dit jaar met het thema: De Top 2000. Heb je altijd al een keer het jaar willen afsluiten met een bezoekje aan het Hilversumse Top 2000-café? Save the Date; spaar je de reis en ben erbij: gewoon in Bemmel!

Showprogramma met Hanneke Engels en Martijn van Vuuren. Ook dit jaar gaan de drie orkesten er een daverende show van maken. De muzikanten spelen een mix van de meest spraakmakende nummers allertijden. De special guests dit jaar zijn Hanneke Engels en Martijn van Vuuren. De Bemmelse zangeres Hanneke heeft haar sporen al verdiend als actrice en zangeres en speelde in onder andere de musicals Soldaat van Oranje en Sister Act. De allround entertainer en zanger Martijn van Vuuren zal onder andere als een véél beter zingende Mathijs van Nieuwkerk voor de dag komen.

Zaterdagavond staconcert, zondagmiddag zitconcert. Houd je ervan om lekker mee te swingen op de muziek en van een drankje tijdens het optreden? Dan is de zaterdagavond iets voor jou. Geef je de voorkeur aan zittend genieten van de muziek en show, kom dan op zondagmiddag.

Wil je zeker zijn van een plaatsje, koop dan je toegangskaartje op tijd. Deze zijn te koop bij de orkestleden, of bij boekhandel De Toren van Bemmel. De kaartjes kosten tien euro. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Tijd en plaats

Zaterdagavond 7 december 20:00 en zondagmiddag 8 december 14:00 uur. Theaterkerk Bemmel.


deel deze activiteit