Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (34)
    Evenement

Forte Fit laat je kennismaken met improvisatietheater

woensdag 26 juni 20:00 uur

ELST - Je hebt vast wel eens gekeken naar het televisieprogramma ‘De vloer op’.

In dit programma krijgen acteurs een situatie voorgeschoteld die ze uit mogen spelen in vijf tot vijftien minuten. Dit is een klassiek voorbeeld van Improvisatietheater (Improtheater). Kenmerk is dat het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke door de acteurs worden verzonnen. Ze stappen dus het toneel op en de scène in met maar enkele (door een spelleider of door het publiek aangereikte) gegevens.

Forte Fit biedt jou op 26 juni eenmalig de gelegenheid om kennis te maken met deze theatervorm. Onze regisseuse legt je precies uit hoe het een-en-ander in de praktijk werkt. Ook laat zij, samen met enkele vrijwilligers, een paar voorbeelden zien. En, als het je leuk lijkt, mag je mee doen ook. Niets moet, alles mag! Ons belangrijkste doel is om je op een laagdrempelige manier te laten ontdekken of het ook iets voor jou kan zijn. Een mogelijk vervolg wordt je op die avond uit de doeken gedaan.

Het Improvisatietheater is 26 juni van 20.00 – 22.00 uur in De Wieken, Prinses Irenestraat 49, Elst. Entree is vijf euro. Verdere informatie wordt gegeven door Jan Zwier, 06 80095122; jan.zwier@chello.nl.


deel deze activiteit