Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

TOP-band op TMF in TheaterKerk: Jan Terlouw & The Nightclub

zaterdag 18 mei 20:30 uur

BEMMEL - Een van de optredens tijdens het Top Music Fest (TMF) in de TheaterKerk op zaterdag 18 mei wordt verzorgd door Jan Terlouw Junior & The Nightclub. Jan Terlouw Junior is de jongste telg uit een familie van schrijvers en componisten.

In november 2018 trad hij op bij DWDD met een muzikale vertolking van het gedicht 'Schaduw' van opa Jan Terlouw (senior). De talentvolle Deventenaar speelde met zijn band heel Nederland plat tijdens de Popronde. Daarbij bracht hij zijn debuutalbum uit, dat goed werd ontvangen.

En 18 mei dus te zien en te beluisteren bij TOP. Decor is een jaren '20-nachtclub. Bezeten jazzvingers, diepe elektronische bassen, big band sounds en vintage soulzang voeren je mee naar de sferen van toen. Je stapt samen met Jan en zijn band in een soort muzikale film noir: smooth, dark, sweaty & swinging. De band speelt van 23.00 - 24.15 uur in de theaterzaal. Er zijn nog kaarten, dus kom genieten van deze en andere top-acts.

Kaartjes kosten 20,00 euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.


deel deze activiteit