Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (13)
    Evenement

Durftevragen bij Vrouwen met Lef

donderdag 21 maart 20:00 uur

SLIJK-EWIJK - Ken je dat knagende gevoel van hulp willen vragen bij een goed idee en telkens stel je het uit? Kom dan op donderdagavond 21 maart naar de bijeenkomst van Vrouwen met Lef Overbetuwe in Galerie 1400 (‘Het witte kerkje’, Dorpsstraat 70) in Slijk Ewijk.

Durftevragen is een werkwijze om te helpen je plannen of dromen te realiseren. Mentor bij de School voor Wereldverbeteraars Mieke Miltenburg en docent Learning & Development Sheila Baas verzorgen de avond.

Samen belichten ze de kracht van durftevragen en laten zij het je vooral beleven! Vaak is de enige stap tussen een sterk idee en een succesvolle uitvoering ervan, het moment waarop je gaat vragen. Durftevragen is een beproefde manier van werken. Door te leren te putten uit de aanwezige overvloed aan spullen, hulp en kennis van elkaar kan iedereen makkelijker dingen voor elkaar krijgen.

Zin in een avond vol energie en inspiratie? Meld je aan via: info@vrouwenmetlefbetuwe.nl. De avond is gratis voor leden en niet-leden betalen tien euro. De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Meer info staat op https://vrouwenmetlefbetuwe.nl, Facebook: Vrouwen met Lef Betuwe.https://www.facebook.com/Lefvrouwen.


deel deze activiteit