Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Royal Opera House livestream te zien in theaterkerk

donderdag 14 maart 20:00 uur

Foto: Annemieke van der Togt

BEMMEL - In maart kunt u bij TOP genieten van twee extra filmvoorstellingen die via livestreaming worden vertoond. Wat dacht u van een mooie kunstfilm over Caravaggio getiteld The Soul and the Blood (momenteel is er in het Stedelijk Museum van Utrecht een tentoonstelling over de 'Caravaggisten'), of de balletvoorstelling Don Quichot uitgevoerd door het Royal Opera House. Producties van topniveau en wereldfaam, live te zien op het witte doek in onze comfortabele theaterfilmzaal.

Caravaggio - The Soul and the Blood, op donderdag 14 maart. Een ontroerende reis door het leven, het werk en het getormenteerde bestaan van Michelangelo Merisi da Caravaggio, één der meest controversiële en mysterieuze figuren in de kunstgeschiedenis. Caravaggio was een revolutionaire kunstenaar en derhalve vaak minder geliefd bij zijn tijdgenoten.

Don Quichot, uitgevoerd door het Royal Opera House, op donderdag 28 maart. Liefde en vriendschap triomferen in Carlos Acosta's bruisende productie van dit duizelingwekkende ballet. Het verhaal van Cervantes over de klunzige ridder Don Quichot heeft talloze choreografen, musici en beeldend kunstenaars geïnspireerd. Carlos Acosta koos deze vrolijke klassieker als zijn eerste productie voor The Royal Ballet.

Wilt u een keer een livestreamvoorstelling bijwonen? Bezoek dan de website: www.topbemmel.nl. Kaartjes kosten 7,00 euro per stuk en zijn te bestellen op de website en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.Foto: Annemieke van der Togt
deel deze activiteit