Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Er klonk een lied, er zong een stem

zaterdag 8 december 20:00 uur

ELST - Er klonk een lied er zong een stem. Onder deze titel sluit het Elster mannenkoor met een luisterrijk concert het succesvolle jubileumjaar feestelijk af.

Wat is er dan mooier dan daarbij samenwerken met de sopraansoliste Carla Maffioletti. Want met haar mooie en warme stem als een nachtegaaltje en lichtvoetige verschijning vormt zij, met het sonore, plechtig-warme mannenkoor een prachtig samenspel.

Oude kerstliederen klinken in nieuwe arrangementen, vogeltjes zingen de (kerst-)sterren van de hemel, engelen zingen hun lied en herders nodigen elkaar zingende uit om eens te gaan zien of dat lied waar is; om dan natuurlijk samen met Maria het pasgeboren kindje in slaap te zingen.

Accordeon-orkest Arnhem-Zuid -onder leiding van John Holvast - begeleidt met fraaie arrangementen, afgewisseld of in samenspel met pianist Jelle Hoksbergen, en zal ons ook verrassen met sfeervolle kerstmuziek van Corelli en Bach. De dirigent van het koor Monque Verhoeven is er opnieuw in geslaagd een bijzonder concert samen te stellen.

Kortom, een programma dat je niet wilt missen – en dat hoeft ook niet, want het wordt dit weekend liefst twee keer uitgevoerd!

8 december 20.00 uur, Sint-Leonarduskerk, Dorpsstraat 16 Oosterhout.

9 december 14.00 uur, Grote Kerk, Sint Maartenstraat 32B Elst

Kaarten kosten inclusief koffie/thee 12.50 euro en zijn verkrijgbaar bij: kapper Van de Laak en het Dorpshuis, beide in Oosterhout en bij Bruna en Primera aan de Dorpsstraat, evenals bij van Dam Tweewielers alle in Elst.

Reserveren kan ook door overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening nr.NL82RABO0316889431. Vermeldt u er dan wel bij adventsconcert en voor welke dag. De locaties zijn steeds een half uur voor aanvang open, waar dan ook eventueel gereserveerde kaarten klaar liggen en zolang de voorraad strekt toegangskaarten te koop zijn.


deel deze activiteit